Gyors,
olcsó, finom! Hétköznapi vacsorákra kiváló
választás.
Hozzávalók
4 személyre
- 30 dkg zöldborsó
- 25 dkg gomba
- 8 db virsli
- 2 evőkanál olaj
- 1 db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- kevés őrölt bors
- só ízlés szerint
- 1 dl víz
Előkészítés:
A hagymát
apróra vágjuk
A gombát
megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük.
A
virsliket megmossuk, a celofános burkot
lehúzzuk róluk, és felkarikázzuk.
A
petrezselymet apróra vágjuk.
Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a hagymát.
Rádobjuk a gombát, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Felengedjük
kevés vízzel, kis ideig pároljuk.
Hozzáadjuk a zöldborsót, és ezzel tovább
pároljuk. Végül beledobjuk a
karikára vágott virsliket és az egészet összeforraljuk.
Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése