2019. február 24., vasárnap

Zöldborsós gombaragu virslivel


Gyors, olcsó, finom! Hétköznapi vacsorákra kiváló  választás.




Hozzávalók
személyre
  • 30 dkg zöldborsó
  • 25 dkg gomba
  • 8 db virsli
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • kevés őrölt bors
  • só ízlés szerint
  • 1 dl víz


Előkészítés:
A hagymát apróra vágjuk
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük.
A virsliket  megmossuk, a celofános burkot lehúzzuk róluk, és felkarikázzuk.
A petrezselymet apróra vágjuk.

Elkészítés:
  Az olajon megpároljuk a hagymát. Rádobjuk  a gombát, a  petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Felengedjük kevés vízzel, kis ideig pároljuk.  Hozzáadjuk a zöldborsót, és ezzel tovább  pároljuk. Végül beledobjuk  a karikára vágott virsliket és az egészet összeforraljuk.
  Főtt tésztával  vagy rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése